Nyereményjáték

Üdvözlünk a VeVa oldalán.

Regisztrálj és Tiéd lehet a 2 darab 10.000 forintos ajándékutalvány egyike, vagy akár 50.000 Ft értékű főnyereményünk is! Az utalvány értékét a sorsolás dönti el, de a nyertes az eMAG, Tesco, illetve Lidl utalványok közül minden esetben a számára legszimpatikusabbat választhatja. A részvételi szabályzatot ide kattintva olvashatod el.

A nyereményjátékban való részvétel módja

  1. Regisztrálj be az oldal alján az e-mail címeddel és egy általad választott jelszóval!
  2. Erősítsd meg az e-mail címed a kapott linken keresztül!
  3. Lépj be és töltsd ki az alapvető demográfiai adataidat a felugró ablakban! Ha ezeket mentetted, ezáltal teljessé válik a regisztrációd.
  4. A sikeres regisztráció után néhány napon belül e-mailben kapod meg az első kérdőívet, melynek kitöltésével részt vehetsz nyereménysorsolásunkon. Figyeld a beérkező üzeneteket, hogy ne maradj le a lehetőségről!

Érdekel, hogy mire használjuk a válaszaidat? Weboldalunkon elolvashatod számos korábbi felmérésünk eredményét ide kattintva. Légy minél aktívabb tagja panelünknek, hiszen számít a véleményed!

A nyereménysorsolás időpontja: 2023.12.05.

Emellett az adott hónapban legalább egy kérdőívet kitöltők részt vesznek rendszeres havi sorsolásunkon is, ahol megnyerhetik az 5 db 10.000 Ft értékű ajándékutalvány egyikét.

A nyerteseket a sorsolást követően e-mailben értesítjük, a nyereményt a választott utalványtól függően e-mailben vagy postai úton juttatjuk el számukra.

Regisztráljon, és mondja el a véleményét!