Részvételi szabályzat

A Véleményem Van (VeVa – az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft., mint GDPR szerinti adatkezelő által üzemeltetett) online kutatási közösségben való részvétel önkéntes hozzájáruláson alapul és regisztrációhoz kötött. Ugyanakkor a tagság megszüntetése bármikor kérhető (ez ügyben írjon elektronikus levelet munkatársainknak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre).

A VeVa regisztrált tagja csak olyan a 16. életévét már betöltött, Magyarországon élő és gondnokság hatálya alatt nem álló természetes személy lehet, aki elfogadja a VeVa által kiadott Adatvédelmi nyilatkozatot és a jelen Részvételi szabályzatot.

A VeVa tagok kizárólag a saját nevükben, nevük és e-mail címük (valamint a regisztrációs kérdőívben szereplő további adatok: születési dátum, nem, állandó lakhely irányítószáma és település neve) megadásával és csak egyszer regisztrálhatnak a kutatási közösségbe. Amennyiben egy tag több regisztrációval rendelkezik, vagy fiatalabb, mint 16 éves vagy nem Magyarországon él, esetlegesen gondnokság miatt korlátozottan cselekvőképes vagy cselekvőképtelen a VeVa – utólagos értesítés mellett – törli a tagot.

A VeVa a jóhiszeműség és tisztesség alapelve mentén alapvetésnek fogadja el, hogy a természetes személy tag a valóságnak megfelelő adatokkal regisztrál, így nem kötelezettsége bizonyítani a tag által megadott adatok valóságát

A VeVa a tagoknak kutatási meghívókat küld a kutatásaira elektronikus levélben és / vagy mobiltelefon (telefonhívás, SMS értesítés vagy maobiltelefonra telepíthető alkalmazás) segítségével. A VeVa tagok vállalják, hogy ezekben a kutatásokban rendszeres időközönként részt vesznek, a kérdésekre őszintén, legjobb tudásuk szerint válaszolnak, és szándékosan nem közölnek valótlan adatokat. A VeVa vállalja, hogy tagjai maximum hetente egy kutatásban vesznek részt.

A VeVa tagok vállalják, hogy a nekik küldött kutatási meghívók alapján saját maguk töltik ki a kutatásokat, a kutatási meghívót harmadik személy felé nem továbbítják, és nem engedik meg, hogy a nevükben más vegyen részt a kutatásokban. Amennyiben azonosítójuk vagy jelszavuk illetéktelen kezekbe kerülhetett, arról haladéktalanul értesítik a VeVa üzemeltetőit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A kutatások természetüknél fogva a kutatások megrendelőinek bizalmas, üzleti titkot tartalmazó anyagait (a teljesség igénye nélkül: reklámanyagok, márka elnevezések, csomagolóanyagok stb.) tartalmazzák. A VeVa tagjai jelen Részvételi szabályzat elfogadásával kötelezettséget vállalnak, hogy a kérdőívekben szereplő információkat (beleértve szöveges és képes anyagokat) a VeVa előzetes írásbeli engedélye nélkül meghatározatlan ideig nem hozzák nyilvánosságra, nem szolgáltatják ki, más személyek számára nem teszik hozzáférhetővé, azokról másolatokat még személyes célra sem készítenek.

A VeVa a kutatások résztvevői között nyereményeket sorsolhat ki vagy bizonyos esetekben valamennyi résztvevőt jutalmazhatja. A sorsolások nyilvánosak, azokra az eNet Internetkutató és Tanácsadó Kft., 1092, Budapest Ráday u. 42-44. szám alatti irodájában kerül sor az egyes kutatások lezárását követően.

A nyerteseket a sorsolástól számított 7 napon belül értesítjük. Amennyiben a nyertes az értesítéstől számított 14 napon belül nem jelentkezik nyereményéért, helyette új nyertest sorsolunk ki. A nyereményeket személyesen lehet átvenni az eNet Internetkutató és Tanácsadó Kft., fentiekben hivatkozott irodájában vagy a regisztrációkor megadott címre küldhető el postán a nyertes kérésére, amennyiben a nyeremények mérete és értéke ezt lehetővé teszi. A postázási költség az eNet Kft.-t terheli – de felelősséget nem vállal a csomagok tartalmának épségéért.

A nyertes köteles magát a nyeremény átvételekor megfelelően igazolni, a nyeremény átvételét írásban megerősíteni. Ha a nyertes a 18. életévét még nem töltötte be, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.

A nyerteseket nem terheli adófizetési kötelezettség, az eNet Kft. vállalja, hogy megfizeti a nyereménnyel kapcsolatban közvetlenül felmerülő adóterheket és egyéb költségeket.

A regisztrációval a tagok elfogadják a VeVa Részvételi Szabályzatát és az Adatvédelmi Nyilatkozatát. A VeVa fenntartja a jogot, hogy ezeket módosítsa – de minden esetben értesítést küld a tagok részére a tervezett módosításról legkésőbb 7 nappal annak hatálybalépés előtt, lehetőséget biztosítva a tagoknak a regisztráció törlésének kezdeményezésére.

A VeVa Csapata